Op zoek naar een passende baan?
Goed begin van 2016!

 

Het nieuwe jaar is goed begonnen. We hebben veel leuke vacatures en een nieuwe collega, Genevieve Thurnim. Genevieve is het aanspreekpunt voor Hanzewerkers en ze doet haar werk op bevlogen wijze. 'Ik vind het leuk en belangrijk om een goede band op te bouwen met zowel klanten als Hanzewerkers. Het leukste van mijn baan vind ik het contact met mensen.'

Benieuwd naar onze nieuwste vacatures; www.hanzewerk.nl/vacatures.

Verkoopmedewerker MET VLOTTE BABBEL
 
Heb jij een vlotte babbel en wil je jouw commerciële talent (verder) ontwikkelen? Ben jij als verkoper in staat mensen te overtuigen? Reageer dan snel!
 
Productiemedewerker (oproepbasis)

Wil jij graag productiewerk doen en ben je naast een harde werker flexibel ingesteld? Reageer dan vandaag nog, want je kunt deze week al aan de slag!

Lees meer!
 
Lees meer!
Hanzewerker van de maand

Iedere maand zetten wij ‘de Hanzewerker van de maand’ in het zonnetje. Dit zijn Hanzewerkers die hun beste beentje voortzetten en mooie prestaties leveren. Deze maand valt de eer toe aan Rocky Jalving (22). Via trajectbegeleiding van Kwintes, kwam hij in september terecht bij Hanzewerk. ‘Suzanne van den Haspel van Kwintes gaf mij de tip om naar de BKL Banenmarkt te gaan en vanaf dat moment is het enorm snel gegaan. De volgende dag kon ik al aan de slag bij mijn nieuwe werk!' Lees het hele bericht hier.

Operator Levensmiddelen
 
Gezocht: een leergierige en enthousiaste operator voor een zuivelfabriek. Kennis en ervaring zijn handig, maar inzet en flexibiliteit zijn het blangrijkst!
 
Medewerker Bakerycorner

Klinkt het afbakken, beleggen en verkopen van diverse broodjes bij een tankstation voor jou als een uitdaging? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Lees meer!
 
Lees meer!
Sollicitatietip
Hoe bereid je je voor op een sollicitatiegesprek? En wat neem je mee als je wordt uitgenodigd voor een gesprek? In ieder geval geen tas vol met pluraria... ;) Lees hier wat je wel meeneemt naar een sollicitatiegesprek!