Op zoek naar een passende baan?

Routeplanner

Hoe kom je het makkelijkste bij ons?

Vanaf de A6: Neem afslag 10- Lelystad en voeg in op de Larserweg/N309 richting Dronten, ga verder op de N309. Daarna volg je de weg op naar Larserdreef. Neem op de rotonde de 1e afslag naar Zuigerplasdreef. Neem op de rotonde de tweede afslag naar Ziekenhuisweg. Sla direct rechtsaf naar de Neringweg. Hier zie je dan de parkeergarage bij de Neringweg.

Vanuit Dronten: Vanaf de Dronterweg neem je op de tweede afslag op de rotonde richting Gelderse Dreef. Hier sla je rechtsaf naar de Zuigerplasdreef. Neem op de rotonde de tweede afslag naar Ziekenhuisweg. Sla hier direct rechtsaf naar Neringweg. Hier zie je dan de parkeergarage bij de Neringweg.

Vanuit Swifterbant: Vanaf de Swifterringweg ga je rechtsaf naar de Runderweg. Neem op de rotonde de derde afslag naar Oostranddreef. Sla rechtsaf naar de Kustendreef. Neem op de rotonde de tweede afslag naar Lindelaan. Neem op de rotonde de eerste afslag naar Ziekenhuisweg. Sla hier direct rechtsaf naar Neringweg. Hier zie je dan de parkeergarage bij de Neringweg.
.