Op zoek naar een passende baan?

Speed-daten met meerdere Arbeidsbemiddelaars

VERGROOT JE KANSEN OP WERK EN KOM SPEEDDATEN!

In Lelystad hebben de uitzendbureaus en andere bemiddelaars in werk de handen ineen geslagen en organiseren op woensdag 21 september 2016 een speeddatebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst kan je in korte gesprekjes kennismaken met de verschillende bemiddelaars en mogelijk al een afspraak maken voor een vervolggesprek.

Kansen in Lelystad
De arbeidsmarkt in Lelystad geeft nu en de komende jaren vele mogelijkheden. Er staan talloze vacatures in allerlei sectoren open. Banen op de nieuwe luchthaven, aan de kust en bij nieuwe bedrijven komen er volop maar ook nu zijn er al talloze vacatures die mooie kansen bieden.

Samenwerken en samen werken
De speeddatebijeenkomst is een initiatief van de BKL commissie arbeidsmarktintermediairs van de BKL (Bedrijfskring Lelystad). Naast een aantal genoemde arbeidsbemiddelingsbureaus zijn ook het UWV, Kwintes en Werkbedrijf Lelystad lid van deze commissie

Deelnemende arbeidsbureaus:
Online People, Burger Support, Tempo Team, Jalo Interim Solutions, Hanzewerk, Agriwerker.nl.

Vergroot je kans en kom!
Zoek je een (toekomstige) baan in Lelystad? Kom dan woensdag 21 september aanstaande tussen 09.30 tot 11.30 uur met jouw cv onder je arm naar het Stadhuis van Lelystad.

Naast jouw CV bereid je een goede pitch voor waarin je aangeeft naar wat voor werk je op zoek bent en wat jij te bieden hebt. Daarnaast is het handig om alvast op de webistes te kijken van alle aanwezige arbeidsbemiddelaars. Bekijk vooraf vast hun website. Wellicht zie je direct een passende vacature waarover je direct in gesprek kunt treden op de speeddate.

Handige app
Alle deelnemers van de BKL commissie arbeidsmarktintermediairs maken gebruik van een app: “0320werkt”. De “0320werkt”-app informeert werkzoekenden in Lelystad. De app geeft informatie over vacatures, trainingen en werkervaringsplekken. Ook alle actuele informatie van de gemeente over de uitkering is hier eenvoudig te vinden. De app is gratis beschikbaar in de verschillende appstore's.

Uitnodiging BKL Banenmarkt

Auteur Team Hanzewerk
Publicatiedatum 19-9-2016 10:44
Share:
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.