Op zoek naar een passende baan?

Jordaan in de Polder!

Het is bijna weer zo ver, Jordaan in de Polder! Ook Hanzewerk is dit jaar weer een sponsor en wij kunnen al niet wachten op dit leuke evenement, jij ook niet toch? Hanzewerk sponsort dit evenement, omdat Hanzewerk graag evenementen sponsort wat mensen samen brengt. Denk hierbij aan LelystArt, de Oldtimerdag en dergelijke, dan mag zeker Jordaan in de Polder niet ontbreken. Het is ook gaaf om te zien dat Jordaan in de Polder zo'n groot succes is geworden. Twee dagen lang wordt op het festivalterrein de hartverwarmende geschiedenis van de Jordaan met natuurlijk de mooiste levensliederen gevierd. Om iets meer achtergrond informatie te kunnen geven heeft Hanzewerk een interview gehouden met Guido Botter, één van de organisatoren van Jordaan in de Polder. Lees hieronder waarom jij dit evenement echt niet mag missen!

 1. Kun je beginnen met jezelf voor te stellen?
  Ik ben Guido Botter, 42 jaar en geboren in Lelystad. Jordaan in de Polder organiseer ik met Dennis Focke. Wij zijn beide inwonend in Lelystad en hebben ook veel affiniteit met Lelystad. Zo kwamen wij erachter dat er vrij weinig te doen is, hoewel er hier een grote achterban uit Amsterdam woonzaam is en zo zijn we op het idee gekomen voor Jordaan in de Polder.
 2. Wat is JIDP in één zin?
  JIDP is één grote reünie voor jong en oud met een grote dosis amsterdamse artiesten en volksmuziek.
 3. Wat zijn je ervaring met de sfeer?
  Het evenement heeft nu twee keer eerder plaatsgevonden en beide keren was de sfeer echt mega goed. Ik heb alleen maar louter positieve reacties mogen ontvangen en het is ondertussen zo gegroeid dat het niet meer weg te denken valt uit Lelystad. Het is leuk voor meerdere generaties en wordt ook door meerdere generaties als leuk ervaren.
 4. Wat kunnen we verwachten van het komende event?
  We doen meestal 6 a 7 artiesten per avond en er was dan altijd één hoofdartiest per avond. Dit jaar hebben we voor het eerst twee hoofdartiesten per avond. We beginnen de vrijdagavond met Django en de zaterdagavond met Lange Frans. De rest van de artiesten volgen daarna en er zal ook nog een dj aanwezig zijn. Voor alle artiesten kun je kijken op www.jordaanindepolder.nl.
 5. Waarom mogen mensen dit echt niet missen?
  De sfeer, de gezelligheid, de saamhorigheid. Het is erg groot en ons kent ons. Het is een mooie, leuke, gezellig ervaring.

Belangrijk om te weten: De kaartverkoop is alleen vooraf. Niet meer te verkrijgen aan de deur. Beide avonden van 17:00-00:00 op het festivalterrein tegenover de BCC.

Auteur Team Hanzewerk
Publicatiedatum 11-6-2018 17:20
Share:
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.