Op zoek naar een passende baan?

Natuurmarathon 2019

Afgelopen zaterdag was het zover, de Natuurmarathon powered by Hanzewerk en georganiseerd door het Roparun Team lelystad

's Ochtends om 9 uur begonnen de eerste hardlopers en fietsers binnen te stromen om hun startnummer op te halen. Met wat koffie en thee en een plakje cake was het vervolgens wachten tot iets voor 10, Jop begon de dag met een praatje waarna om 10 uur de marathon dan echt begon! Met drie stops om wat water te drinken of een koekje of een stukje banaan te eten, liep en fietste iedereen door weer en wind over de dijk en om de Oostvaardersplassen. Halverwege was er een kleine hagelbui, maar verder was het gelukkig lekker droog gebleven. 

Met in totaal zo'n 75 teams waaronder een aantal solo-lopers welke de hele marathon alleen hebben gelopen en een aantal duo's die het hardlopen en fietsen hebben afgewisseld is uiteindelijk iedereen binnengekomen! Natuurlijk hebben we daarna met z'n allen wat gegeten voordat iedereen naar huis ging om bij te komen van deze zware, maar toch ook erg leuke zaterdag!

Roparun Team Lelystad zal ook dit jaar de Roparun gaan lopen. In het Pinksterweekend zullen zij de route afleggen van Hamburg naar Rotterdam. Wij wensen jullie alvast heel veel succes!

Auteur Team Hanzewerk
Publicatiedatum 6-5-2019 8:30
Share:
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.