Op zoek naar een passende baan?

Huisregels van Hanzewerk

Er zijn een aantal huisregels die wij binnen Hanzewerk hanteren. Deze kun je hier nalezen.

Vragen? Bel ons gerust.

Salaris

 • Wij werken samen met Pay for People. Dit is een payrollbedrijf en jouw formele werkgever. Pay for People verzorgt voor ons de salarissen, vakantiegeld en reserveringen. 
 • Je salaris wordt elke week overgemaakt en staat uiterlijk vrijdag op je rekening. 
 • Je urenbriefje lever je op vrijdagmiddag uiterlijk tussen 16.30 en 17.30 in bij Hanzewerk. Hebben wij je urenbriefje niet op tijd? Dan krijg je je loon een week later. 
 • Je kunt je urenbriefje ook mailen naar verloning@hanzewerk.nl 
 • Van Pay for People krijg ontvang je inloggegevens om in te loggen op het backoffice systeem. Hier kun je je loonstrookje inzien. 
 • Je jaaropgave kun je medio februari in het systeem van Pay for People downloaden.

Ziekmelden

Wanneer je ziek bent of niet in staat bent om te werken dien je dit direct (voor 09:00 uur) bij Pay for People via de werknemerslijn te melden. Zij zijn bereikbaar via 010-3132810. Daarnaast dien je dit ook bij je opdrachtgever te melden. Ziekmelden dient altijd telefonisch te gebeuren. Andere manieren als WhatsApp, email en Facebook worden niet geaccepteerd als officiële ziekmelding en zullen we zien als dat je niet op je werk verschenen bent wat consequenties voor je werk kan hebben. Tevens heb je geen recht op een uitkering van de Ziektewet als je je niet officieel ziekmeldt.

Kijk voor meer informatie op onze ik ben ziek-pagina.

Uitkering ziektegeld

De eerste ziektedag geldt als een wachtdag. Hier ontvang je dus geen uitkering over. Vanaf dag 2 ontvang je een ziektewetuitkering van Pay for People.

Reserveringen

Voor elk uur dat je werkt, bouw je reserveringen op. Deze reserveringen zijn onder andere je vakantiegeld en vakantiedagen. Je vakantiegeld ontvang je in mei. Je vakantiedagen kun je opnemen als je op vakantie gaat.
Wil je vakantiedagen of vakantiegeld opnemen? Deze kun je aanvragen via het formulier: Aanvraag uitbetaling reserveringen. Dit formulier kun je bij ons op de vestiging invullen en afgeven.

Pensioenregeling

Ben je ouder dan 21 jaar en werk je langer dan 26 weken voor ons? Dan ben je wettelijk verplicht deel te nemen aan een pensioenregeling via STIPP Achmea. Voor meer informatie kun je kijken op www.stippensioen.nl

Borg

Het kan zijn dat wij borg inhouden op je eerste salaris. Dit in verband met persoon beschermende middelen. Uiteraard doen wij dit in overleg. Na beëindiging van de opdracht dienen de spullen binnen twee weken worden ingeleverd bij Hanzewerk. Alleen dan krijg je het bedrag teruggestort.

Opdrachtgever

 • Het bedrijf waar je komt te werken is de opdrachtgever. 
 • Je houdt je aan de regels en voorschriften van dit bedrijf. 
 • Meld je voor aanvang van de werkdag bij je leidinggevende op de werkvloer.
 • Het is niet toegestaan om werkzaamheden te verrichten onder invloed van alcohol of drugs.
 • De opdrachtgever heeft het recht om werknemers waarvan het vermoeden bestaat dat zij onder invloed zijn van alcohol of drugs van het werk te verwijderen.
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.