Op zoek naar een passende baan?

Stagiair(e) commercieel/administratief

Ben jij op zoek naar een commerciële, uitdagende stageplek (mbo/hbo niveau) waarbij je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die ons komt ondersteunen in de breedste zin van het woord. Wij hebben een leuke stageplek voor een leergierige student MBO 3 commercieel medewerker, MBO 4 personeel & arbeid of een HBO opleiding gericht op personeel & organisatie. Je houdt je voornamelijk bezig met communicatieve taken, maar je zal ook de vestigingsassistent ondersteunen. Een voorbeeld daarvan is het houden van intakegesprekken met werkzoekenden.

Dit houdt in dat jij de telefoon aan zult nemen, mensen zult ontvangen, lichte administratieve werkzaamheden zult verrichten, denk hierbij aan vacatures plaatsen op de website, ondersteunen in de verloning, e-mailafhandeling, maar ook meedenken in commerciële activiteiten. Kortom genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen!

Wie ben je?

Wij zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om Social Media bij te houden en nieuwsbrieven, vacatureteksten en persberichten te schrijven. Jij bent bij ons om werkervaring op te doen. Desondanks verwachten wij wel dat je initiatief neemt en met ideeën komt om nog beter met onze klanten te communiceren. Kortom, wij zoeken een leergierige doorbijter! Gezien de diversiteit aan werkzaamheden zoeken we iemand die een stageperiode zoekt voor minimaal 3 maanden aaneengesloten voor 2 of 3 dagen per week.

Competenties

  • Je bent leergierig
  • Je Nederlands is goed in woord en geschrift
  • Je durft initiatief te tonen
  • Je bent klantvriendelijk

Hoe kom ik in contact met Hanzewerk?

Kirsten

Voor stageplekken ben ik, Kirsten Hegeman, verantwoordelijk.

Op de vacature pagina staat aangegeven als er een functie vrij is bij Hanzewerk voor een stageplek. Een open sollicitatie sturen mag ook altijd.

Je kunt altijd mailen naar kirsten@hanzewerk.nl of via 0320-224444.