Op zoek naar een passende baan?

Wat kun je van ons verwachten?

We zijn een klein uitzendbureau met vijf collega’s. Wij zijn een lokaal georiënteerde organisatie actief vanuit Lelystad met 2 vestigingen op de Zaanstraat en in winkelcentrum ‘t Lelycentre. Snel schakelen en eerlijke en directe feedback vinden wij cruciaal. Natuurlijk vinden wij het erg belangrijk dat als je bij Hanzewerk komt te werken je eigen inbreng ertoe doet. Hierom moedigen we eigen ideeën en inbreng aan, het is hierbij belangrijk dat je actief blijft communiceren. De kern van onze opdrachtgevers en Hanzewerkers zit in Lelystad, hierdoor heb je nauwelijks reistijd.

Hanzewerk geeft je de gelegenheid om voortdurend in jezelf te investeren door ervaring, maar ook door opleidingen. Voor de opleidingsmogelijkheden werken wij onder andere samen met Artra & onze CRM leverancier Otys. Maar we staan altijd open voor andere mogelijkheden.

Hanzewerk handelt snel en beslissingen kunnen snel genomen worden. Wanneer je bij ons solliciteert kunnen we binnen enkele dagen beslissen of we met elkaar gaan samenwerken. Natuurlijk tref je hier de arbeidsvoorwaarden aan.

Word jij onze nieuwe collega?

Je kunt met ons in contact komen door ons te bellen of appen op 0320 - 22 44 44. Ook mag je mailen naar ikzoekwerk@hanzewerk.nl of via sociale media een berichtje sturen.

Wanneer je bij Hanzewerk solliciteert, ontvangen wij graag je CV en originele motivatiemail waarna we telefonisch contact met je opnemen (ons bellen mag natuurlijk ook!). Bij een positief gesprek plannen we een gesprek op één van de twee vestigingen in.

Neem snel contact met ons op, we wachten je berichtje af!

Terug > | < Direct naar vacature