Op zoek naar een passende baan?

Ompakmedewerker | Lelystad

Wat ga je doen:

Wil je gelijk aan de slag? Ben jij een doorzetter en een goede samenwerker? Lees dan gauw verder en solliciteer!

Als medewerker ompak houd jij je bezig met diverse werkzaamheden. Je werkt samen met drie collega's. Het zal jullie hoofdtaak zijn om glazen flessen en potten in dozen of kratten in te pakken. Maar behalve dat moeten deze flessen soms voorzien worden van een (draai)dop of een etiket. Jullie zorgen met z'n vieren dat dit goed gebeurt. Bij een volle doos laat je deze door een machine dichtplakken en ga je door met de volgende.

Wat verwachten we van jou:

Jij bent een aanpakker. Je kan goed samenwerken maar ook zelfstandig werken is voor jou geen probleem. Je bent fysiek sterk en je hebt een goede conditie. Jij bent handig met het instellen en bedienen van machines zoals een etiketteermachine. Je gaat netjes en snel te werk.

  • Jij woont in Lelystad;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift;
  • Je werkt snel, zelfstandig en netjes!

Waar kom je te werken:

Je komt terecht in een gevestigd bedrijf in Lelystad met zo'n 60 medewerkers. De opdrachtgever is een betrokken specialist in het aanbieden van verpakkingsmachines, laboratoriumapparatuur en verpakkingsglas.

Dit kunnen wij jou aanbieden:

Je komt terecht in een leuk team waar je gelijk aan de slag kan. Je salaris zal wekelijks worden uitbetaald. Lijkt het wat voor jou? Solliciteer dan nu gelijk op een van onderstaande manieren.

Is deze vacature toch niet wat je zoekt? Kijk dan verder tussen de rest van de vacatures en wie weet vind je daar iets wat je wel bevalt!

Gelijk solliciteren? Dit kan!

  • Klik op de 'solliciteer'-button op de website en laat je gegevens achter;
  • Bel ons op 0320 - 22 44 44;
  • Stuur ons een e-mail op ikzoekwerk@hanzewerk.nl.

Locatie

Lelystad

Publicatiedatum

14.03.2024

Contactpersoon

Genevieve Thurnim

LinkedIN Facebook Twitter Share