Op zoek naar een passende baan?

Hanzewerk opent banenwinkel in 't Lelycentre

Hanzewerk opent haar tweede locatie, een banenwinkel, in 't Lelycentre. Deze banenwinkel zal in oktober openen.

Op dit moment zit Hanzewerk samen met JaLo Bouwuitzendbureau gevestigd op de Zaanstraat. 'De Zaanstraat is een leuke en prettige locatie maar minder toegankelijk voor een groot deel van Lelystad. We zijn op zoek geweest naar een locatie welke voor iedereen centraal is en die hebben we nu gevonden.' aldus Yorick Lindeman, eigenaar van Hanzewerk. 'We zijn erg blij met onze banenwinkel. We treden hiermee uit onze comfortzone. Door het gebruik van twee locaties zijn wij voor heel Lelystad toegankelijk. We kunnen ons team uitbreiden en daarbij ook onze dienstverlening.’.

Hanzewerk zal, net als op de Zaanstraat, op 't Lelycentre nauw samenwerken met JaLo Bouwuitzendbureau. Han van den Heuvel, eigenaar van JaLo Bouwuitzendbureau is ook erg tevreden met de ontwikkelingen: 'Eerder gaven we aan onze krachten te willen bundelen. Dit doen wij nog steeds. We versterken elkaar. Mocht een werkzoekende in de bouw in de banenwinkel willen afspreken, dan is dat voor JaLo Bouwuitzendbureau ook geen probleem. Zo kunnen we door elkaars netwerk beide groeien.'

De banenwinkel is met het openbaar vervoer goed te bereiken, er is gratis parkeergelegenheid en uit onderzoek is gebleken dat een groot deel van onze doelgroep in de regio van 't Lelycentre woont. We willen laagdrempelig zijn voor werkzoekenden zodat we niet alleen online, maar ook offline goed bereikbaar zijn.

Kom jij binnenkort in ‘t Lelycentre en ben je benieuwd wat onze banenwinkel jou kan bieden? Bij Hanzewerk staan de deuren voor je open. Onze banenwinkel is te vinden op Grutterswal 108, op de eerste etage aan de voorzijde van ’t Lelycentre.

 

LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.