Op zoek naar een passende baan?
Hanzewerk wenst jou een prachtig 2019 toe!

 

Om te beginnen wensen wij jou een prachtig, gezond en gelukkig 2019 toe. De kerstboom is weer opgeruimd, de oliebollen zijn opgegeten en januari is alweer bijna een week bezig.

Ben jij op zoek naar werk en wil jij het jaar nou goed beginnen? Laat ons je dan helpen! In deze nieuwsbrief vind je al een aantal leuke vacatures voorbij komen maar neem ook eens een kijkje tussen onze vacatures op de website.

Heb je vragen of wil je gewoon eens wat meer weten? Bel of app ons dan gerust op 0320 - 22 44 44. Ook via ikzoekwerk@hanzewerk.nl zijn wij bereikbaar!

Groeten,

Het Hanzewerk-Team

Productiemedewerker (Flexibel inzetbaar)

Ben jij een echte aanpakker? Houd jij van werken in een lekker tropisch temperatuurtje? Lees dan gauw verder en solliciteer!

 
Medewerker Technische Dienst
 
Beschik jij over technische kennis? Wil jij als medewerker Technische Dienst aan de slag en ben jij bereid om in ploegen te werken? Lees dan gauw verder en solliciteer!
Lees meer!
 
Lees meer!
Solliciteren via Whatsapp

Solliciteren via Whatsapp? Ja, dit kan! Bij Hanzewerk kan je nu solliciteren via whatsapp. Stuur ons een appje en we nemen daarna contact met je op. Vermeld hierin wel naar welke vacature je solliciteert, zo kunnen we je nog gerichter helpen!

Ook voor gewone vragen mag je ons natuurlijk altijd een whatsapp sturen. Probeer het nu hier.

Inpakmedewerker (technisch inzicht)

Ben jij een aanpakker? Ben jij zelfstandig en hard werkend? Lees dan gauw verder en solliciteer!

 
Magazijnmedewerker (Kans op vaste baan!)

Werk jij graag in een team in de logistiek? Is jouw Nederlands goed en woon jij in Lelystad? Lees dan snel verder en solliciteer! 

Lees meer!
 
Lees meer!