Op zoek naar een passende baan?
Een succesvolle zaterdag bij de Natuurmarathon

 

De maand mei is weer begonnen, de maand van de dodenherdenking, van het vieren van de vrijheid, van moederdag en van nog veel meer andere mooie dagen.

Zo was er afgelopen zaterdag ook een Natuurmarathon, georganiseerd door de Roparun. Uiteraard waren wij, als trotste naamsponsor van dit evenement, ook aanwezig om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Wil je hier meer over weten? Scroll dan nog even naar beneden of ga gelijk naar de blog.

Het mag natuurlijk niet ontbreken, ook in deze nieuwsbrief staan er weer een aantal leuke vacatures. Zijn de vacatures in deze nieuwsbrief niks voor jou, maar wil je wel graag verderkijken? Neem dan een kijkje tussen al onze vacatures.

Groeten,

Team Hanzewerk

(Hulp) Monteur
Isolatietechniek (met VCA)
Vind jij het leuk om met je handen te werken? Ben jij bereid om opgeleid te worden tot monteur in de isolatietechniek? Lees dan gauw verder en solliciteer! 
 
Technisch Commercieel Adviseur | Lelystad | Fulltime
Ben jij technisch én commercieel ingesteld? Ben jij fulltime beschikbaar en opzoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan gauw verder en solliciteer!
Lees meer!
 
Lees meer!
de Natuurmarathon - Powered by Hanzewerk

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover, de natuurmarathon powered by Hanzewerk en georganiseerd door de Roparun.

Als trotse naamsponsor van dit mooie en sportieve evenement waren wij natuurlijk zelf ook aanwezig. Uiteraard hebben wij een leuke blog geschreven, welke je hier kan lezen.

In het Pinksterweekend zullen de toppers van de Roparun vanuit Hamburg de roparun gaan lopen en fietsen tot aan Rotterdam, wij wensen jullie alvast heel veel succes!

Barista | Breukelen | 24 uur

Ben jij een echte koffieliefhebber? Wil jij aan de slag als barista bij meerdere leuke tankstations? Lees dan snel verder! 

 
Productiewerk | Lelystad | Fulltime
 
Weet jij graag waar je aan toe bent? Wil jij per direct fulltime aan de slag en ben jij een aanpakker? Lees dan snel verder en solliciteer! 
Lees meer!
 
Lees meer!