Op zoek naar een passende baan?
Categorieën

Sponsorprojecten

Als lokale arbeidsbemiddelaar vinden wij het belangrijk om betrokken te zijn bij lokale initiatieven en stimuleren wij samenwerkingen die leiden tot iets moois. Wij verbinden graag onze naam aan Lelystadse organisaties die een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij. Wij zijn onder andere sponsor van Roparunteam Lelystad en LelySTART.

Wil je een sponsorverzoek indienen laat dan je contactgegevens achter op onze pagina: Sponsorverzoek indienen.

Roparun

Hanzewerk is al een aantal jaar sponsor van het Roparun team Lelystad. Tijdens de Roparun rennen de deelnemers ruim 530 kilometer in estafette van Parijs naar Rotterdam. Met deze prestatie halen zij geld op voor een goed doel: de verhoging van de levenskwaliteit van kankerpatiënten.

Ook binnen de Roparun staat samenwerking centraal. De samenwerking tussen de hardlopers, fietsers, chauffeurs, verzorgers en de mensen op het basiskamp bepaalt het succes van de teamprestatie.

In 2014 waren we trots hoofdsponsor van het team. In 2015 en 2016 sponsoren we het startfeest van de Roparun.

LelySTART

Voor LelySTART, een jaarlijks terugkerend evenement waarin verschillende instellingen samen met de inwoners van Lelystad
de start van het culturele seizoen vieren. Hier verzorgen wij de werving van het barpersoneel op het festivalterrein.
Daarnaast zijn wij shirtsponsor.

Wij sponsoren dit evenement omdat het een prachtig voorbeeld is van waartoe goede samenwerking kan leiden.
LelySTART is binnen een paar jaar uitgegroeid tot het culturele evenement van Lelystad en trekt vele duizenden bezoekers.

Hanzewerk jeugdtoernooi SVL'67

In oktober vond het eerste Hanzewerk jeugdtoernooi plaats van voetbalvereniging SVL'67. De 'kabouters' voetbalden hier hun eerste echte toernooi. Na afloop kregen alle deelnemers een prachtige medaille. Een volledig verslag van dit toernooi kun je teruglezen op de website van SVL.

Nationale Oldtimerdag Lelystad

De Nationale Oldtimerdag in Lelystad is het jaarlijks terugkerende festijn voor historische automobielen, dat plaatsvindt op de derde zondag in juni. Het evenement heeft een uniek podium aan de boorden van de vroeger zo onstuimige Zuiderzee (Bataviaboulevard Lelystad). Ieder jaar weten ruim 400 vintage, veteran en classic cars de weg naar dit unieke podium te vinden. Deze oldtimermeeting is uitgegroeid tot de grootste in haar soort in ons land en is gratis toegankelijk. (bron:nationale oltimerdag lelystad)

Batavia Blues Festival

Dit jaar werd voor de vijfde keer het Batavia Blues Festival georganiseerd. Tijdens dit jubileum weekend stonden er vele bluesmuzikanten op het podium. Voor een impressie kijk je op de website van het festival.

Sint voor elk Kind

In November 2015 werd de ‘Duck Race’ georganiseerd tijdens de intocht van Sinterklaas bij Batavia Haven. Hiervoor kon je lootjes kopen om te sponsoren, en op ieder lootje stond een nummer dat correspondeerde met een bad eendje dat tijdens de intocht ter water ging. De ‘Duck Race’ werd georganiseerd door JCI Flevoland in samenwerking met Hanzewerk om geld in te zamelen voor ‘Sint voor elk Kind’. Sint voor elk Kind is een evenement dat georganiseerd wordt voor gezinnen met kinderen tot 10 jaar die op bijstandsniveau leven en geen geld hebben om aan culturele activiteiten mee te doen. Voor meer informatie kijk op de website van Sint voor elk kind.

JCI Flevoland 1000 kansen project

In samenwerking met JCI Flevoland hebben wij afgelopen jaar deelgenomen aan het project 1000 kansen. De leden van deze organisatie hebben de handen ineen geslagen om jonge werkzoekenden te helpen bij het vinden een geschikte baan. De jonge ondernemers en professionals van JCI Flevoland hebben een grote schat aan kennis en ervaring. Ook beschikken zij over een uitgebreid netwerk. Er waren zes bijeenkomsten met leuke en interessante workshops. Zo hebben de jongeren geleerd zichzelf te presenteren, een CV en sollicitatiebrief te maken en hebben ze de mogelijkheid gekregen om hun netwerk te vergroten. Voor meer informatie kijk op de website van het 1000 kansen project.

Het BKL Gala

Het BKL Gala was wederom een groot succes. Dit is het ondernemersfeest waarbij ondernemers, onderwijs, maatschappelijke organisaties en (lokale) politiek gezamelijk proosten op het nieuwe jaar. Hanzewerk was dit jaar sponsor van het gala en dit was zichtbaar door het logo op het kaartje aan de stemkastjes en onze bedrijfsauto voor de deur van het Agora theater.

Jordaan in de Polder

Hanzewerk is sponsor van het 'Jordaan in de Polder' festival wat plaatsvindt op 10 en 11 juni in het centrum van Lelystad. Twee dagen lang wordt op het festivalterrein de hartverwarmende geschiedenis van de Jordaan met natuurlijk de mooiste levensliederen gevierd. De bekende Lelystadse artiest en vertolker van het levenslied Denny Braaf is op vrijdagavond presentator en hij treedt ook zelf op. Op beide dagen duurt het festival van 17.00 tot 00.00 uur.

JINC

JINC strijdt voor een maatschappij waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Daarom helpt JINC jongeren van 8 tot en met 16 jaar die opgroeien in een omgeving met veel werkloosheid en weinig rolmodellen op weg naar een goede start op de arbeidsmarkt. Via het JINC-programma maken ze kennis met allerlei beroepen, ontdekken ze welk werk bij hun talenten past en leren ze solliciteren. Zo krijgen dankzij JINC jaarlijks meer dan 43.000 basisschool- en vmbo-leerlingen de kans om te groeien.

Hanzewerk is sinds 2016 partner van JINC Flevoland. Hanzewerk draagt sinds 2016 financieel bij om de JINC projecten mogelijk te maken en stelt collega’s beschikbaar als vrijwilliger. Hanzewerk geeft sollicitatietrainingen op de middelbare scholen in Lelystad. Hanzewerk stelt hun netwerk beschikbaar. Hanzewerk laat aan de jongeren zien dat de arbeidsmarkt er is voor iedereen, je achtergrond maakt hierbij niks uit!
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.