Op zoek naar een passende baan?

Stage bij Hanzewerk

Logo SBB

Ben jij op zoek naar een commerciële, uitdagende stageplek (mbo/hbo niveau) waarbij je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Door het kleine en hechte team heb je als stagiaire bij Hanzewerk de kans om je te ontplooien tot een echte duizendpoot. Hanzewerk bestaat dit jaar 5 jaar en is een bekende speler in de arbeidsmarkt van Flevoland. Er wordt volop samengewerkt met scholen en de overheid om de lokale vacatures optimaal in te vullen en de lokale beroepsbevolking te ondersteunen.

Hanzewerk is een erkend leerbedrijf. Wij zijn S-BB gecertificeerd, wat inhoudt dat wij ook stageplekken bieden voor MBO studenten. Voor meer informatie kijk op: https://www.s-bb.nl/.  

Hieronder vind je een opsomming voor welke opleidingen wij erkend zijn vanuit het S-BB:

Economie en administratie:
Medewerker (financiële) administratie (25149) (Niveau 2)
Medewerker human resource management (HRM) (25146) (Niveau 4)
Medewerker secretariaat en receptie (25150) (Niveau 2)

Handel, mode, ondernemerschap:
Commercieel medewerker (25134) (Niveau 3)
Intercedent (25136) (Niveau 4)
(Junior) accountmanager (25132) (Niveau 4)

Stage bij Hanzewerk volgens:

Stagiaire Chanté Kembel (MBO 2 administratie):
'Stage lopen bij Hanzewerk is een spannende uitdaging. Je leert verschillende werkzaamheden; van archiefwerkzaamheden tot het maken van contracten. Ook werk je veel met werkzoekenden en klanten. Dit gebeurt telefonisch, per e-mail of persoonlijk. Per week dat ik hier stage loop krijg ik meer taken en verantwoordelijkheden. Dit varieert van intakegesprekken voeren tot de verloning van de Hanzewerkers. Bij Hanzewerk maken ze geen onderscheid tussen werknemer en stagiaire. Je werkt even hard en krijgt dezelfde uitdagingen. Dit is echt de perfecte plek om ervaring op te doen in het bedrijfsleven'.

Wat bieden wij?

Wij zijn een zelfstandige regionale arbeidsbemiddelaar, waar je eigen inbreng voorop staat. Wij bieden je een leerzame en leuke stageperiode. Wij geven jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Wij zoeken iemand die minimaal drie maanden bij ons aan de slag gaat. Hanzewerk is S-BB gecertificeerd en heeft in het verleden verschillende stagiaires opgeleid.

Wat zoeken wij?

Hoe kom ik in contact met Hanzewerk?

Je kunt met ons in contact komen door ons te bellen of appen op 0320 - 22 44 44. Ook mag je mailen naar ikzoekwerk@hanzewerk.nl of via sociale media een berichtje sturen.

Wanneer je bij Hanzewerk solliciteert, ontvangen wij graag je CV en originele motivatiemail waarna we telefonisch contact met je opnemen (ons bellen mag natuurlijk ook!). Bij een positief gesprek plannen we een gesprek op één van de twee vestigingen in.

Neem snel contact met ons op, we wachten je berichtje af!
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.