Op zoek naar een passende baan?

Werken bij Hanzewerk, Welkom (toekomstige) Collega :)

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in het werken bij Hanzewerk. Ben jij op zoek naar een uitdagende, commerciële, verantwoordelijke en vooral leuke functie waarbij je veel contact met mensen hebt in Lelystad? Dan ben je bij Hanzewerk op de juiste plek!

We zijn een klein team dat je de kans geeft om je goed te ontwikkelen en eigen ideeën uit te werken. Je krijgt veel verantwoordelijkheden en uitdagingen wat ervoor zorgt dat jouw werk alleen nog maar leuker wordt. Bij vragen kun je altijd even bellen of appen naar 0320 - 22 44 44 of een mail sturen naar ikzoekwerk@hanzewerk.nl.

“Hanze” betekent samen handel drijven. Hanzewerk staat dan ook voor samenwerken en verbinden. Wij zijn de “spin in het web” van de lokale arbeidsmarkt in Lelystad. Hierin wordt actief samengewerkt met de gemeente, het werkbedrijf, het UWV, lokale arbeidsbemiddelaars en natuurlijk tussen onze twee lokale vestigingen in Lelystad.

Het is cruciaal dat we openstaande vacatures ontzettend snel én passend vervullen. Dit verschilt tussen een klus van enkele uren tot een vaste baan bij onze (veelal lokale) opdrachtgevers. Word jij onze nieuwe collega?

Vacature: Arbeidsbemiddelaar   |    Blog: Werken als Arbeidsbemiddelaar

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een Arbeidsbemiddelaar (Recruiter/Intercedent).

Lees direct de vacature en/of bekijk hoe een dag in het leven van een Arbeidsbemiddelaar eruit ziet en solliciteer snel!

Wat kun je van ons verwachten?

Hanzewerk geeft je de gelegenheid om voortdurend in jezelf te investeren door ervaring, maar ook door opleidingen.

Voor de opleidingsmogelijkheden werken wij onder andere samen met Artra & onze CRM leverancier Otys. Maar we staan altijd open voor andere mogelijkheden.

Lees meer!

Wat bieden wij?

Met deze interne functie bieden we je een uitdagende, verantwoordelijke en leuke baan. Eerlijke en heldere werkafspraken vinden wij erg belangrijk.

Arbeidsvoorwaarden

Hoe kom ik in contact met Hanzewerk?

Je kunt met ons in contact komen door ons te bellen of appen op 0320 - 22 44 44. Ook mag je mailen naar ikzoekwerk@hanzewerk.nl of via sociale media een berichtje sturen.

Wanneer je bij Hanzewerk solliciteert, ontvangen wij graag je CV en originele motivatiemail waarna we telefonisch contact met je opnemen (ons bellen mag natuurlijk ook!). Bij een positief gesprek plannen we een gesprek op één van de twee vestigingen in.

Neem snel contact met ons op, we wachten je berichtje af!

LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.