Op zoek naar een passende baan?

Werken bij Hanzewerk, Welkom (toekomstige) Collega :)

Bedrijfsauto's Hanzewerk

Ben jij op zoek naar een dynamisch bedrijf waar altijd veel bedrijvigheid is? Dan ben je op de juiste plek bij Hanzewerk.

Door het kleine en hechte team heb je als collega bij Hanzewerk de kans om je te ontplooien tot een echte duizendpoot. Hanzewerk bestaat dit jaar 5 jaar en is een bekende speler in de arbeidsmarkt van Flevoland.

Er wordt volop samengewerkt met scholen, andere arbeidsbemiddelaars, Gemeente en het UWV om de lokale vacatures optimaal in te vullen.

Wat bieden wij?

Wij zijn een zelfstandige regionale arbeidsbemiddelaar, waar je eigen inbreng voorop staat. In de wereld van arbeidsbemiddeling is kennis erg belangrijk, vandaar dat wij je de gelegenheid geven om voortdurend te investeren in jezelf door opleiding en ervaring. Voor de opleidingsmogelijkheden werken wij samen met Artra & onze CRM leverancier Otys.

Natuurlijk verzorgen we voor jouw een auto van de zaak(Kia Picanto) en krijg je een laptop en mobiele telefoon van ons. Verder stemmen we de arbeidsvoorwaarden graag persoonlijk met jouw af.

Wat zoeken wij?

Hoe kom ik in contact met Hanzewerk?

Als je bij Hanzewerk solliciteert, ontvangen wij graag je CV en stellen wij je alvast een paar vragen via het (online) sollicitatieformulier.

Bij gebleken geschiktheid plannen we een telefonisch interview met jouw in. Als vervolg daarop volgt een gesprek op de vestiging met Yorick Lindeman, de eigenaar van Hanzewerk en een collega van het team. (Eventueel kan een persoonlijkheidstest (bijvoorbeeld Insights) een onderdeel zijn van de selectieprocedure)

Jouw sollicitatie kun je direct mailen naar Yorick Lindeman; yorick@hanzewerk.nl. Belangrijk dat je hierbij aangeeft welke vacature je in aanmerking wilt komen, wat jouw beschikbaarheid is, en vooral jouw drive waarom bij Hanzewerk te komen werken.

We zijn erg benieuwd naar jouw reactie!