Op zoek naar een passende baan?

Werkwijze Hanzewerk

Hanzewerk staat voor flexibiliteit en betrokkenheid. Onze kracht ligt in het snelle schakelen. We richten ons voornamelijk op werkzoekenden die geïnteresseerd zijn in functies op LBO/MBO niveau.

Bedrijven kunnen bij ons terecht voor flexibele medewerkers. Wij spelen vlot in op ontwikkelingen binnen ondernemingen en hun omgeving, zoals de uitbreiding van Lelystad Airport en Flevokust.

Wij ontzorgen onze klanten. Naast het werven van gekwalificeerd personeel, zijn wij onder andere in staat nieuwe medewerkers in te werken en gedegen productieplanningen te maken.

Ook kunnen wij het werkgeverschap overnemen. Door het juridisch werkgeverschap uit te besteden loop je bijvoorbeeld geen arbeidsrechtelijke risico’s wanneer je werknemer ziek wordt. Je betaalt een vooraf afgesproken en vast bedrag per gewerkt uur. De risico’s komen voor rekening van ons.

Onze kracht? Wij schakelen snel, hebben een breed netwerk en vinden het belangrijk om persoonlijk contact te onderhouden met zowel klanten als Hanzewerkers.

Direct vacature plaatsen Offerte aanvraag Bel mij terug