Op zoek naar een passende baan?
Gratis Sollicitatietraining

 

Hanzewerk wil als regionale arbeidsbemiddelaar meer doen dan alleen vacatures aanbieden. Juist daarom zijn we een samenwerking aangegaan met JCI Flevoland. Op dit moment is er een brede werkloosheid binnen Flevoland, daar wil Hanzewerk samen met JCI Flevoland iets aan doen! Daarom bieden Hanzewerk en JCI Flevoland je de mogelijkheid om je gratis te helpen nog sterker te worden in solliciteren.

Wat is JCI?
JCI is een wereldwijde federatie voor ondernemende mensen van 25 tot 40 jaar. De leden werken aan hun persoonlijke groei door het volgen van trainingen, bijwonen van (internationale) conventies en deelname aan zakelijke netwerken. JCI organiseert projecten die een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij.

1000 kansen project
Wil jij de kans op een baan vergroten en ben jij tussen de 21 en 27 jaar*? Dan is dit jouw kans! 1000 Kansen is een project van JCI Flevoland. De leden van deze organisatie hebben de handen ineen geslagen om jou te helpen bij jouw zoektocht naar een geschikte baan. De jonge ondernemers en professionals van JCI Flevoland hebben een grote schat aan kennis en ervaring en een uitgebreid netwerk. In een GRATIS traject van drie maanden volg je verschillende workshops met als doel jouw kansen op een baan te vergroten.

Wat kun je verwachten?
De eerste dag bestaat het programma uit kennismaken en alle deelnemers krijgen een uitgebreide ‘Insights persoonlijkheidsprofiel’. Deze vragenlijst helpt om inzicht te krijgen in de eigen communicatiestijl en persoonlijkheidsvoorkeuren. De tweede bijeenkomst draait om het ontdekken van de unieke kwaliteiten in relatie tot de gewenste nieuwe baan. De derde bijeenkomst gaan we aan de slag met het opstellen van een goede sollicitatiebrief, die aansluit bij deze tijd. In de vierde bijeenkomst oefenen we met en op elkaar het sollicitatiegesprek en in de laatste bijeenkomst staat het benutten van het eigen netwerk centraal. De leden van JCI die het 1000 kansen programma doen, zijn niet allemaal ervaren trainers. Het doel is een informatief programma te bieden, waarbij het vooral draait om het delen en oefenen met elkaar.

Aanmelden
De eerste bijeenkomst is op zaterdag 17 september 2016. De andere bijeenkomsten zijn in oktober op de donderavond. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan gratis aan door een mail te sturen aan info@jciflevoland.nl.
Graag ontvangen we in deze mail wat meer informatie over jouw reden om mee te willen doen, een kort cv en je contactgegevens (email en telefoonnummer). 

JCI Flevoland vindt het belangrijk om met een groep gemotiveerde deelnemers aan de slag te gaan, vandaar dat er met iedereen van te voren een (telefonisch) gesprek gevoerd zal worden.
De bijeenkomsten vinden plaats op Hogeschool Windesheim in Almere

* Val je buiten deze doelgroep maar wil je toch graag deelnemen. Stuur ons een een uitgebreide motivatie en een van de trainers van JCI Flevoland neemt contact op om te kijken wat er mogelijk is.