Op zoek naar een passende baan?

AVG

Jouw persoonsgegevens worden door ons zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Je kunt erop rekenen dat jouw gegevens bij Hanzewerk Intermediair BV veilig zijn en dat wij ons houden aan de geldende wettelijke regels.

Je bent in onze database terecht gekomen omdat je in het verleden voor ons hebt gewerkt, op een vacature hebt gesolliciteerd, je je op onze website hebt ingeschreven of omdat je bij ons bent langs geweest. Ook kunnen we elkaar zijn tegengekomen op een van de velen banenmarkten welke regelmatig georganiseerd zijn.

We zullen jouw persoonsgegevens alleen gebruiken om vacatures voor te stellen, sollicitatie-tips te delen, je te wijzen op eventuele wetswijzigingen op het gebied van arbeidsrecht en om leuke nieuwtjes te delen binnen Hanzewerk.

  • Bij het solliciteren zullen we direct om jouw toestemming gaan vragen om vervolgens jouw gegevens maximaal 24 maanden te bewaren. Wil je dit niet? Dat is geen probleem. Dan bewaren we jouw gegevens maximaal 60 dagen na afsluiting van je sollicitatie. Je krijgt van ons natuurlijk tijdig een mail met de vraag of je dit wilt verlengen.
  • Wanneer je je inschrijft op onze website gaan we er vanuit dat je in onze database wilt worden opgenomen. Ook dan bewaren we jouw gegevens maximaal 24 maanden.
  • Sta je al bij ons ingeschreven van voor 1 juni 2018? Dan krijg je van ons een email-nieuwsbrief met een link dat je je direct kan uitschrijven. Voor het uitschrijven hebben we een speciaal formulier. Dit is helaas geen geautomatiseerd proces en daarom vragen we eenmalig van jou je gegevens. We zorgen er dan handmatig voor dat jouw gegevens overal zullen worden verwijderd. Je krijgt als dit gebeurd is nog eenmalig de bevestiging dat we jouw gegevens verwijderen en je bent uitgeschreven.

Conform de AVG, maar ook logischerwijze, heb je altijd recht op inzage in jouw gegevens. Mail hiervoor naar info@hanzewerk.nl. Vaak kunnen we dit via de mail verstrekken maar in sommige gevallen zullen we hiervoor een afspraak maken.

Op de pagina Downloads kun je ons Privacy Reglement en Privacy Statement vinden. Beide zijn openbaar ter inzage.

Heb je nog vragen? Neem gerust Contact met ons op. Je kunt ons bellen op 0320-224444, dit nummer is ook via Whatsapp te bereiken.