Op zoek naar een passende baan?

Veelgestelde vragen

Een antwoord op jouw vragen.

Hieronder kun je in het zoekveld jouw vraag invoeren, of gewoon één of meerdere trefwoorden. Tevens kun je zoeken op onderwerpen.

Zoek op trefwoorden

Je kunt ook zoeken op onderwerp

=

Wanneer ontvang ik mijn salaris? Kan ik ook per maand betaald krijgen in plaats van per week? Wat is vakantiegeld? Hoeveel is het en hoe maak ik er aansprak op? Ik ben ziek, wat moet ik doen? Wat gebeurt er als ik ziek ben? Krijg ik ook ziektegeld uitbetaald? Hoe kan ik een vrije dag opnemen? Ik wil mijn opgebouwde uren uit laten betalen, kan dit? Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Waar kan ik mijn loonstrook vinden? Ik ben in verwachting. Wat zijn de stappen die ik moet ondernemen betreft werk? Mijn telefoonnummer is gewijzigd, hoe kan ik dit doorgeven? Ik ga verhuizen, hoe kan ik mijn gegevens wijzigen? Hoe kom ik aan werkschoenen en overige persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)? Waarom moet ik werkschoenen aan? Is dit verplicht? Ik voel mij gediscrimineerd, hoe meld ik dit? Waarom staat de einddatum van zondag op mijn contract? Bouw ik ook pensioen op? Waar kan ik de CAO voor uitzendkrachten vinden? Waarom staat er 78 weken in het Fase A uitzendcontract? Waar kan ik mijn urenbriefje inleveren? Ik ben mijn urenbriefje kwijt, wat moet ik doen? Ik ben mijn urenbriefje vergeten in te leveren, wat kan ik doen? Ik heb het niet naar mijn zin op het werk. Wat kan ik doen? Hoe kan ik ontslag nemen? Wat moet ik allemaal meenemen naar het inloopblok? Ik heb geen CV, wat nu? Wanneer kan ik terecht om mij in te schrijven op de vestiging? Wat is een VOG aanvraag? Hoe kan ik een online inschrijving aanmaken? Hoe kan ik mij aanmelden voor de nieuwsbrief? Ik kan niet inloggen? Hoe pas ik mijn beschikbaarheid aan? Moet ik een afspraak maken om mij in te schrijven bij Hanzewerk? Ik heb sollicitatieplicht van het UWV. Hoe kom ik aan een sollicitatiebevestiging? Ik heb gesolliciteerd, maar ik heb nog niets gehoord van Hanzewerk? Waarom moet ik mijn legitimatiebewijs laten zien bij het inschrijven? Wat zijn matchgegevens? Ik heb een verblijfsvergunning, kan ik dan aan het werk via Hanzewerk? Ik kan mijn CV niet uploaden? Wat is payrollen? En wat zijn de voordelen? Hoe snel kan ik iemand krijgen? Helpt Hanzewerk ook met stageplekken en/of stagiaires? Hoe vraag ik een offerte op? Wat/wie is Pay for People (voor werkgevers) ? Hoe verloopt een sollicitatieprocedure?

Een vraag indienen voor de lijst met veelgestelde vragen

Indien je het antwoord op jouw vraag niet hebt kunnen vinden, kun je hieronder je eigen vraag stellen. We zullen deze dan binnen 24 uur beantwoorden én opnemen in onze database met veelgestelde vragen.
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.