Op zoek naar een passende baan?

Opdrachtgevers

Hanzewerk staat voor flexibiliteit en betrokkenheid. Onze kracht ligt in het snelle schakelen. We richten ons voornamelijk op werkzoekenden die geïnteresseerd zijn in functies op LBO/MBO niveau.

Werkgevers kunnen bij ons terecht voor vragen betreffende flexibele arbeid. Van het werven van nieuwe arbeidskrachten tot het vragen over de actuele wetgeving of het beheren van de flexpool van het personeel. Werkgevers kunnen ook bij ons terecht voor flexibele medewerkers. Wij spelen vlot in op ontwikkelingen binnen ondernemeningen en hun omgeving, zoals de uitbreiding van Lelystad Airport en de Flevokust.

Wij ontzorgen onze klanten en denken graag proactief mee. Naast het werven van gekwalificeerd personeel zijn wij onder andere in staat nieuwe medewerkers in te werken en gedegen productieplanningen te maken. Ook kunnen wij het werkgeverschap overnemen middels onze samenwerking met Pay for People. Door het juridisch werkgeverschap uit te besteden loop je bijvoorbeeld geen arbeidsrechtelijke risico's wanneer je werknemer ziek wordt. Je betaalt een vooraf afgesproken en vast bedrag per gewerkt uur. De risico's komen voor rekening van ons.

Onze kracht? Wij schakelen snel, hebben een breed netwerk en vinden het belangrijk om persoonlijk contact te onderhouden met zowel klanten als Hanzewerkers.

Direct vacature plaatsen Offerte aanvraag

LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.