Op zoek naar een passende baan?

Werkzoekenden

Hanzewerk, te vinden op de Zaanstraat 6-J in Lelystad, is de arbeidsbemiddelaar van Lelystad. Wij zijn lokaal, betrokken, flexibel en zeker benaderbaar: 24/7 online (ook via mobiel), offline tijdens een inloopblok op maandag tussen 11:00 en 13:00 uur.

Wij richten ons op werkzoekenden tot en met MBO niveau. Ben jij op zoek naar een baan? Dan kan je je online inschrijven. Speciaal voor werkzoekenden, die het prettiger vinden om persoonlijk contact met ons te hebben, hebben wij op maandag van 11.00 tot 13.00 uur een inloopblok. Wil jij graag via Whatsapp op de hoogte gehouden worden van de nieuwste vacature? Meld je dan nu aan voor onze Whatsapp Service.

Onze Hanzewerkers kunnen altijd bij ons terecht voor vragen en advies. We denken met hen mee en vinden het belangrijk een band met hen op te bouwen. "Hanze" betekent samen handel drijven. Hanzewerk staat voor samenwerken en verbinden. Wij zijn een betrouwbare partner, spelen snel in op vragen van klanten en Hanzewerkers en steunen met veel enthousiasme Lelystadse initiatieven en goede doelen.

Bekijk het overzicht van
alle vacatures

LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.