Op zoek naar een passende baan?

Werkzoekenden

Hanzewerk is de arbeidsbemiddelaar van Lelystad. Wij zijn te vinden op de Zaanstraat 6-J. Klik hier voor de routebeschrijving. Wij zijn lokaal, betrokken, flexibel en zeker benaderbaar. Je kan ons nu altijd whatsappen op 0320 - 22 44 44, wij streven ernaar om binnen 1 werkdag te antwoorden.

Wij richten ons op werkzoekenden tot en met MBO niveau. Ben jij op zoek naar een baan? Dan kan je je online inschrijven. Natuurlijk kunnen wij voor de inschrijving ook een afspraak maken op kantoor. Omdat wij persoonlijk contact heel belangrijk vinden, vindt er altijd een persoonlijk gesprek plaats voor je gaat werken. 

Onze Hanzewerkers kunnen altijd bij ons terecht voor vragen en advies. We denken met hen mee en vinden het belangrijk een band met hen op te bouwen. "Hanze" betekent samen handel drijven. Hanzewerk staat voor samenwerken en verbinden. Wij zijn een betrouwbare partner, spelen snel in op vragen van klanten en Hanzewerkers en steunen met veel enthousiasme Lelystadse initiatieven en goede doelen.

Bekijk het overzicht van
alle vacatures