Op zoek naar een passende baan?
Hanzewerk nieuwe eigenaar

Hallo,

Aan het weer is het nu echt te merken, de zomer is begonnen! Ben jij op zoek naar werk? Wil jij snel aan de slag? Ook in de vakantieperiode zit je goed bij Hanzewerk!

We hebben veel functies in de productie(verschillende ploegen), logistiek en horeca. De horecafuncties zijn in omgeving Breukelen.

Bij alle functies gaat het om fysiek werk en hoef jij zeker niet stil te zitten. Steek jij graag je handen uit de mouwen? Neem dan snel een kijkje tussen de vacatures en lees verder voor meer informatie.

Solliciteren kan door een antwoord op deze mail te sturen, of te bellen of appen naar 0320 - 22 44 44. Uiteraard kan je ook op de 'solliciteer'-button op de website klikken.

Zijn deze vacatures niks voor jou, maar ben je wel op zoek naar werk? Neem dan een kijkje tussen de rest van onze vacatures.

Wist je trouwens al dat Hanzewerk vanaf augustus een nieuwe eigenaar heeft? Kijk voor meer informatie op: www.hanzewerk.nl/overname.

Met vriendelijke groet,

Het Hanzewerk-Team

Barista | Breukelen
32 uur
 

Ben jij er klaar voor om opgeleid te worden om de lekkerste koffies te maken? Solliciteer dan direct!
 
Productiewerk in ploegen | Lelystad | Fulltime | 13,33

Weet jij kleine storingen in machines te verhelpen? Heb jij technische ervaring en ben jij graag bezig? Lees dan snel verder!

Lees meer!
 
Lees meer!

Hanzewerk krijgt nieuwe eigenaar

Hanzewerk krijgt vanaf augustus een nieuwe eigenaar, Han van den Heuvel, tevens directeur en eigenaar van JaLo Bouwuitzendbureau, breidt zijn dienstverlening uit. Beide organisaties behouden hun eigen identiteit en zullen blijven samenwerken op de Zaanstraat 6-J in Lelystad.

Vragen? Bel of app dan naar 0320 - 22 44 44 of bezoek Hanzewerk aan de Zaanstraat 6-J in Lelystad.

Kijk voor meer informatie op www.hanzewerk.nl/overname.

Magazijnmedewerker | Lelystad | 38 uur

Werk jij graag in een team in de logistiek? Is jouw Nederlands goed en woon jij in Lelystad? Lees dan snel verder en solliciteer! 

 
Servicemonteur
Regio Midden-Nederland

Heb jij geen vrees voor hoogte? Vind je het fijn om zelfstandig te werken en ben jij technisch ingesteld? Lees dan gauw verder en solliciteer!
Lees meer!
 
Lees meer!


Vacatures
inLelystad
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.