Op zoek naar een passende baan?

Werken als Arbeidsbemiddelaar

‘s Morgensvroeg onderweg in de auto naar kantoor word je gebeld door een Hanzewerker, welke al langere tijd voor jou werkt, dat hij zich ziek moet melden. Jij moet snel vervanging vinden zodat de werkzaamheden van vandaag wel gedaan kunnen worden. Hier begin je gelijk mee, je belt je kandidaten om een vervanger te vinden. Ondertussen komt je afspraak van negen uur binnenlopen en hier voer je een intake mee. Deze lijkt je geschikt voor een vacature, je belt de opdrachtgever, stelt hem voor en je mag gelijk met de kandidaat langskomen.

Samen stappen jullie in de Hanzewerk-auto en snellen naar de opdrachtgever. Ondertussen houd jij je telefoon in de gaten voor oproepen en whatsappjes die binnenkomen. Samen met de kandidaat en de opdrachtgever ga je in gesprek, het is een positief gesprek en je kandidaat is aangenomen. Terug op kantoor maak je de papieren in orde. Terwijl de kandidaat de papieren doorleest voor het ondertekenen, ben jij nog steeds op zoek naar vervanging voor je zieke.

Je hebt een nieuwe kandidaat gevonden die gelijk kan beginnen, jullie spreken af dat hij naar kantoor komt om te tekenen alvorens hij kan beginnen. Ondertussen heeft je kandidaat de papieren doorgelezen en ondertekend. Je scant alles in en zorgt dat alles goed in ons systeem komt te staan, hij mag de volgende dag gaan beginnen! Terwijl hij naar buiten loopt komt je vervanger binnen gelopen, ook daar regel je alle papieren mee en hij snelt zich naar de opdrachtgever waar hij om 12u start. Gelukkig, die vervanging is gelukt!

Vervolgens zie je dat er meerdere sollicitanten gereageerd hebben op jouw vacatures. Deze bel je direct. Je maakt gelijk meerdere afspraken voor dezelfde middag en de volgende dag. Ook kijk je, zoals dagelijks, op diverse CV Jobboards zodat je deze kandidaten ook kan bellen. Ook hier plan je direct afspraken mee in. In de middag heb je meerdere afspraken en ook komen er kandidaten binnenlopen om zichzelf in te schrijven. Jij stelt de kandidaten die aan de functie eisen voldoen gelijk voor bij de opdrachtgever. Morgen mag er weer een Hanzewerker op gesprek! Je belt haar op en spreekt af om morgen samen naar de opdrachtgever toe te gaan.

Eind van de middag blijf je even hangen om te sparren met je collega’s om leuke manieren te bedenken om kandidaten te werven. Hierna stuur je nog een bericht naar je Hanzewerker die morgen gaat beginnen om hem succes te wensen en stap je in de auto naar huis.

Word jij onze nieuwe collega?

Je kunt met ons in contact komen door ons te bellen of appen op 0320 - 22 44 44. Ook mag je mailen naar ikzoekwerk@hanzewerk.nl of via sociale media een berichtje sturen.

Wanneer je bij Hanzewerk solliciteert, ontvangen wij graag je CV en originele motivatiemail waarna we telefonisch contact met je opnemen (ons bellen mag natuurlijk ook!). Bij een positief gesprek plannen we een gesprek op één van de twee vestigingen in.

Neem snel contact met ons op, we wachten je berichtje af!

Terug  > | <  Arbeidsvoorwaarden > | < Direct naar Vacature

LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.